Cappella Calluna
Kleinkoor met een groot geluid

Onze projecten

Sinds februari werken we aan een programma met muziek uit verschillende stijlperiodes en  in diverse talen, zoals het romantische Few are the vales van Samuel Webbe, Cor meum, een sereen motet van Orlandus Lassus, het plechtige maar toch vrolijke Cohors generosa van Zoltán Kodály en de gracieuze, expressieve Scène des Bergers, uit de opera Amadis, geschreven door Lully.

Dit programma sluiten we af met een feestelijke openbare repetitie op 11 oktober. 

Eind oktober starten we  met een nieuw project. Ook dan staat er weer  gevarieerd repertoire op de lessenaar, waaronder  het verstilde renaissance motet O magnum mysterium van Vittoria, het stralende O radiant dawn van de hedendaagse componist James Macmillan, Over hill, over dale, een speels lied van John Hatton op een sprankelende tekst van Shakespeare, en Il bianco e dolce cigno, een Italiaans madrigaal uit de zestiende eeuw, geschreven door Jacob Arcadelt.

Zing je mee?

Bij Cappella Calluna is plaats voor sopranen, tenoren en 1 of 2 bassen. Meer informatie over meezingen en de repetitieavonden. We repeteren op dinsdagavond in de Doopsgezinde kerk in de Paslaan. 

Heb je zin om eens kennis te komen maken? Neem dan contact op met Agnes Bruggeman, tel.06-44600407 of via de mail agnesbruggeman@gmail.com.